Gebruikte software

Wij gebruiken LimeSurvey om intuïtieve en krachtige online formulieren te realiseren die geschikt zijn voor diverse gebruikssituaties. De software is vergelijkbaar met SurveyMonkey en Google Forms, maar LimeSurvey is open-source. Dit laatste stelt ons in staat om functionaliteiten aan te passen en hierdoor beter toe te snijden op specifieke klantbehoeften. Ook wordt het door onszelf gehost. Dit betekent dat bedrijven zoals Google of Facebook de verzamelde gegevens niet kunnen gebruiken voor technieken als bijv. datamining.

LimeSurvey logo

LimeSurvey koppelen wij via onze Magic Glue aan DokuWiki.

Magic Glue logo


Magic Glue is een stukje integratiesoftware dat speciaal door Osbit is ontwikkeld om de resultaten van een vragenlijst uit LimeSurvey te exporteren naar een aggregatiesysteem in DokuWiki.

DokuWiki is een eenvoudig te gebruiken en zeer veelzijdig Open Source wiki softwarepakket dat gebruik maakt van tekstbestanden voor data-opslag. Het systeem kan eenvoudig actueel gehouden worden en kan makkelijk uitgebreid worden met nieuwe pagina's. Het is ontworpen voor samenwerking waarbij de geschiedenis van elke wijziging wordt bijgehouden.

DokuWiki logo

Naast handmatig aangemaakte content worden in DokuWiki resultaten getoond die via LimeSurvey zijn verzameld en geïntegreerd via onze Magic Glue.