Nog meer

Haima bestaat uit

Daarnaast zijn echter ook de onderstaande functies beschikbaar binnen ons pakket.

Door een lokatie op te geven bij foto's tijdens het uploaden via het webformulier wordt er tevens een set van geocoördinaten aangelegd. Dit betekent dat foto's ook te benaderen zijn via geografische kaarten. Voor de Heemkundekring Blariacum zijn deze ingedeeld in tijdsperioden, omdat bij erg veel foto's een lokatie is aangegeven. Hieronder staan vijf schermafbeeldingen waarbij een oude foto van het Blerick station wordt gevonden via de kaart van de periode 1900-1909.

Net als op veel websites kan binnen Haima ook gereageerd worden op pagina's binnen de blog, de beeldbank en de wiki. Dit doet men door onderaan het scherm naam, e-mail en opmerking toe te voegen. Bezoekers die zich registreren en leden kunnen volstaan met het invullen van het opmerkingenveld, aangezien hun naam en e-mail reeds bekend zijn binnen het systeem. Dit alles zorgt ervoor dat leden en ook andere bezoekers van de website laagdrempelig hun bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van de content.

De laatste schermafbeelding van deze 4 toont het scherm voor de moderator om opmerkingen goed te keuren voor publicatie op de site. Hij/zij kan deze zelfs eventueel aanpassen.

De content die in Haima wordt geplaatst is te benaderen via de opties in het menu en via links vanuit andere pagina's. Een andere opties is gewoon zoeken via de interne zoekmachine. In de getoonde schermafbeeldingen is gezocht op het woord fiets. Er wordt een complete lijst getoond van alle pagina's waarin dit woord voorkomt inclusief dat specifieke deel van de tekst waarin die zoekterm wordt gebruikt. Voor de pagina's binnen de beeldbank toont Haima tevens alle afbeeldingen die op die pagina staan.

Voor een compleet overzicht van alle onderdelen klik hier.