Verenigingspagina's

Alle verenigingen dienen informatie te verschaffen aan hun leden over o.a. het doel en het bestuur. Vaak zijn er binnen de vereniging aparte werkgroepen, lijsten van beschikbare boeken of zelfs een bescheiden winkelaanbod. Bijna alle verenigingen hebben hiervoor soms al een behoorlijk uitgebreide website. Indien u kiest voor Haima dan kunt u echter al deze content opnemen in onze applicatie en kunnen wij, indien gewenst, de huidige domeinnaam overnemen om één toegang te creëren voor alles wat de vereniging te bieden heeft.

Veel verenigingspagina's zijn relatief statische pagina's, maar kunnen uiteraard door kerngebruikers zelf gewijzigd worden. Indien gewenst of noodzakelijk kunnen bepaalde pagina's alleen toegankelijk worden gemaakt voor leden of zelfs alleen voor het bestuur. Een willekeurige websitebezoeker krijgt deze pagina's dan ook niet te zien.

Op de schermafbeeldingen hieronder wordt een overzicht gegeven van de verschillende pagina's die wij onder het menu-item Vereniging hebben geplaatst voor Heemkundekring Blariacum. U vindt hier o.a. een tabel met boeken en zelfs een kleine webwinkel met een basale bestelmogelijkheid.


Naast informatieve pagina's over de vereniging zelf bevat Haima ook

Voor een compleet overzicht van alle onderdelen klik hier.